Omniasig Vienna Insurance Group a deschis pe 2 decembrie 2008, un nou centru de daune in Arges, pe strada Razboieni, nr. 37, Pitesti, care functioneaza in parteneriat si in sediu comun cu Biroul Politiei Rutiere de Accidente Usoare, a anuntat compania.
Omniasig este compania care a introdus in Romania in 2006 conceptul de Centru de Daune, in Bucuresti. Centrul de Daune Bucuresti a adus in premiera pe piata conceptul de sediu functional in parteneriat cu Politia Rutiera, in care clientii care au avut un accident de masina pot obtine autorizatia de reparatie de la Politie si isi pot si deschide in acelasi timp dosarul de dauna, se arata in comunicat.

Pe langa cele din Pitesti si Bucuresti, Omniasig mai are alte 11 Centre de Daune si in orasele: Arad, Baia Mare, Cluj, Deva, Iasi, Oradea, Ploiesti, Satu Mare, Targoviste, Targu Mures si Tulcea. Patru dintre acestea isi desfasoara activitatea in parteneriat si in sediu comun cu un birou al Politiei Rutiere.

Noul Centru de Daune din Pitesti apartine de Sucursala Omniasig Arges, care are in prezent 70 de angajati, isi desfasoara activitatea prin 5 agentii si 3 puncte de lucru si este una dintre cele mai importante sucursale ale companiei.

"Odata cu deschiderea acestui nou Centru de Daune, Omniasig demonstreaza inca o data ca preocuparea principala a companiei noastre este sa le asiguram intotdeauna clientilor un nivel ridicat de servicii si confort. Vrem sa fim alaturi de ei atat in momentele fericite, cat si in cele grele, atunci cand vin la noi pentru solutionarea unei daune. Asa a aparut si ideea unui Centru de Daune in care clientul poate rezolva doua aspecte deodata, economisind astfel timp si costuri suplimentare", afirma Constantin Toma, Presedinte Directorat Omniasig Vienna Insurance Group, prezent la evenimentul de inaugurare.

Omniasig este prezenta pe piata asigurarilor din Romania de 13 ani. Din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance Group, dovedind astfel ca se poate ridica la standardele internationale ale grupului austriac. In prezent, Omniasig este pe locul al doilea in Romania, cu o cota de piata de 17,19% pe segmentul asigurarilor generale. Vienna Insurance Group, prin toate companiile detinute, este pe primul loc pe piata asigurarilor din Romania.

Vienna Insurance Group este unul dintre grupurile de asigurari lider in Europa Centrala si de Est, listat la bursa si cu sediul central in Viena. In afara pietei locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activa, prin filiale si holding-uri de asigurari, in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. De asemenea, grupul are sucursale in Italia si Slovenia.

Pe piata din Austria, Grupul este reprezentat prin Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung. Pe langa acestea, are o participatie minoritara si in cadrul Wüstenrot Versicherung.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri