Constructorul auto german BMW va prezenta la Salonul Auto de la Geneva gama de accesorii pentru personalizarea limuzinei Seria 7.
Noul Seria 7 Individual dispune de 6 culori pentru scaunele din piele, Graphite, Silk Gray, Champagne, Bitter Brown, Cohiba Brown si Platinum.

Plafonul poate fi imbracat in culorile Anthracite, Gray Silk, Champagne, Brown si Platinum Amaro.

Pentru bord si volan este disponibil lemn in nuantele Piano Black, Satin Walnut Brown si Reddish Brown Plain Wood.

Pasagerii din spate pot avea in BMW Seria 7 Individual un minibar cu racire in cotiera, care poate contine doua sticle de 0,7 litri si doua pahare de 0,33 litri.

Noi jante de 20 de inchi sunt disponibile pe BMW Individual. Modelul Seria 7 personalizat are pentru prima data trecut logo-ul pe bara cromata de pe portbagaj.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri