Grupul Fiat va prezenta la Geneva gama Lancia Ecochic pe baza de GPL, echipata cu motoare bifuel de 1,4 litri 77 CP.
Pentru inceput, sunt cuprinse in noua gama modelele Ypsilon si Musa, a caror autonomie a fost confirmata la 1.300 km pentru Ypsilon si 1.200 km pentru Musa.

Noua Lancia Delta echipata cu propulsorul 1,8 Di TurboJet 200 CP (Euro5) va fi prezentata la salonul auto.

Prezenta Grupului Fiat la Geneva sta anul acesta sub semnul avanpremierelor mondiale, al sportivitatii si protectiei mediului.

La standul Fiat va fi expus noul Fiat 500C. Vor fi de asemenea prezente si versiunile Fiat 500 Pur O2 (Euro 5, emisii CO2 =113g/km si sistem Eco:Drive) si Fiat 500 by Diesel.

Alfa Romeo va miza pe noua Alfa Romeo MiTo GTA Concept, cu un propulsor de 1,75 litri 240 CP, disponibil cu noul sistem D.N.A (Dynamic.Normal.All Weather), o tehnologie ce permite soferului sa isi aleaga modalitatea de condus, modificand diversi parametrii.

Tot in avanpremiera vor fi prezentate noile propulsoare 1,75 litri 200 CP si 2,0 litri 170 CP, ambele Euro5.

Din punct de vedere cromatic standul va fi dominat de rosu si alb, cu Alfa Romeo MiTo GTA si Alfa Romeo 8C Spider cu caroserii albe si restul masinilor expuse in culoarea Rosso Competizione.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri