Renault Trucks Romania, filiala locala a producatorului de camioane Renault Trucks, estimeaza anul acesta vanzari in scadere cu peste 50% comparativ cu 2008, la circa 500 de unitati.
"Speram ca piata sa isi revina incepand din luna aprilie, insa estimarile arata o scadere a volumului de vanzari la jumatate din livrarile inregistrate in 2008", a declarat Marco Lenz, directorul general al Renault Trucks Romania.

Obiectivul companiei anul acesta este mentinerea cotei de 10% din piata camioanelor de 6 tone.

Renault Trucks Romania a comercializat pe parcursul anului trecut peste 1.000 de autovehicule, in crestere cu 20% fata de anul 2007.

Renault Trucks a realizat un traseu de 30.000 de km, de la Polul Nord la Capul Bunei Sperante- Africa de Sud, traversand Globul prin tinuturi de gheata, desert si teren accidentat. La expeditie participa 50 de piloti, jurnalisti, clienti si membri ai echipei.

Parcursul national a inceput pe 22 martie, cand cele 6 camioane Kerax, alaturi de vehiculele 4x4 Sherpa, traverseaza granita pe la Siret. Ele trec prin Sucevita, Sighisoara, Brasov si Bucuresti, pentru a iesi din tara pe la Giurgiu, pe 26 martie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri