Producatorul german de automobile BMW isi va extinde gama de modele pentru Seria 1 si Seria 3, urmatoarele variante planificate fiind Seria 1 sport wagon si Seria 3 GT, potrivit Auto Motor und Sport.
Seria 3 GT este asteptat sa apara pe piata in anul 2013.

Dupa ce BMW va schimba modelele Seria 1 si Seria 3 in 2011, respectiv 2012, va recurge la diminuarea drastica a costurilor de productie, scrie presa germana.

Cel mai economic model Seria 1, 116D, are emisii de 118 g/km, insa noua generatie va scoate sub 100 g/km.

Printre motorizarile Seria1 sunt asteptate un motor in 3 cilindri de 110 CP, un 4 cilindri supraalimentat de 204 CP si 240 CP, precum si un motor cu 6 cilindri.

O noutate pentru noile Seria 1 si Seria 3 va fi o camera cu raze X in oglinda centrala, care va ajuta la pastrarea bandei de circulatie si la detectarea traficului pentru a adapta viteza.

Sistemul vedere pe timp de noapte nu va ajunge pe noile Seria 1 si 3, insa vor putea avea sistemul de afisare pe parbriz al tabloului de bord.

Viitorul model Seria 3 va aparea in 2012 si va fi putin mai mare, atat in lungime cat si in latime. Pe langa sedan, wagon, coupe-cabriolet va fi si o versiune GT.

La motorizari Seria 3 va primi un V8 de 326 CP, 340i. Versiunea diesel 330d EURO 6 va ramane aceeasi.


Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri