Mazda va expune in premiera o versiune Superlight a modelului roadster MX-5 la a 63-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt ce va avea loc in septembrie.
La Frankfurt Mazda va prezenta o noua abordare a roadster-ului Mazda MX-5 in versiunea Superlight, proiectata la studioul Mazda din Oberursel, in Germania.

Modelul va avea o greutate mai mica, imbunatatind performantele, manevrabilitatea, consumul si emisiile de CO2.

Mazda MX-5 va avea un design exterior modificat care presupune eliminarea parbrizului si setari sport ale sasiului.

Roadster-ul Mazda MX-5 este cea mai vanduta masina sport cu doua locuri din lume.

Anul trecut, Mazda a comercializat in Romania 2.537 de autovehicule, o crestere cu 147% fata de anul anterior, cand s-au vandut 1.028 de vehicule.

Modelele care au totalizat cele mai mari vanzari anul tecut au fost Mazda3 ( 840 de unitati) si Mazda2 (812 unitati). Alte modele care au contribuit semnificativ la vanzarile din 2008 au fost Mazda6 (425 unitati) si CX-7 (333 unitati).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri