Importatorul marcii germane Porsche Romania a prezentat ieri la SIAB gama de autovehicule comerciale Volkswagen. Masina de camping California este o adevarata casa pe roti cu dotari de limuzina.
Inspirat dupa numele statului american California, noul model din gama Volkswagen, prezentat ieri la Salonul Auto de la Bucuresti de importatorul Porsche Romania, se afla la a treia generatie, primul model intrind pe linia de productie in 1988.

California este un transporter modificat, o masina de camping cu bucatarie si dotari de lux, au sustinut reprezentantii biroului de presa al importatorului.

Conceptul sub care se prezinta Volkswagen California include module de mobilier pozitionate in partea stinga, cu facilitati moderne de utilizare a bucatariei, si sifonier. Chiuveta si dispozitivul de gatit cu doua ochiuri si alimentat cu gaz nu puteau sa lipseasca nici ele. Linga acestea, se afla si un frigider cu capacitate de 42 de litri.

In partea dreapta, se afla o bancheta dubla care poate indeplini rolul de pat. Aceasta zona, impreuna cu scaunele cabinei, care se pot roti la 180 de grade, formeaza asa-numitul living. Alte doua paturi pot fi obtinute din banchetele care pot fi apropiate si unite pina la spatiul ce adaposteste bagajele din spate, oferind astfel un spatiu de odihna de 2 x 1,14 metri.

Multifunctionalitate

Plafonul este confectionat din aluminiu si poate fi ridicat in functie de preferinte. Plafonul se deschide la o simpla apasare a unui buton de comanda pozitionat pe consola. Modulele de mobilier din interior sint construite tot pe baza de foi de aluminiu, iar finisajul are aspectul identic cu cel al mobilierului din lemn.

Micile detalii inteligente au rolul de a economisi spatiu. Masa multifunctionala este amplasata in usa de tip hayon a masinii, care poate fi utilizata atit in interiorul autovehiculului, cit si la picnic.

Dotari optionale

Daca vreti mai mult decit ceea ce va poate oferi varianta de baza Trendline, atunci puteti opta pentru Confortline.

Lista de echipamente optionale cuprinde bare de culoarea caroseriei, oglinzi interioare, materiale la alegere pentru interior si faruri dublu-reflectoare. In plus, versiunea Confortline este echipata standard cu un dispozitiv independent de incalzit si o a doua masa care este depozitata intre modulul de mobilier cu functiuni de bucatarie si scaune. De asemenea, un platou de sticla este disponibil pentru a acoperi chiuveta si dispozitivul de gatit.

Se poarta motoarele diesel

Volkswagen California este dotat cu motoarele diesel disponibile la Multivan, de 130, respectiv 174 de cai-putere. Tractiunea integrala, cutiile de viteze manuale sau automate si sasiul sint preluate tot de la noul Multivan. Alte sapte modele de autovehicule comerciale au fost prezentate ieri. In standul Volkswagen s-a aflat un Multivan, in versiunea de top Highline, cu tractiune integrala, motor diesel de 2,5 litri si 174 de cai-putere. Pentru modelul Caddy, au fost prezentate versiunile Fourgon si Kombi, cu motoare de 70 de cai-putere, si Life Colour Concept, care este propulsat de 105 cai-putere.

Alte modele au fost T5-urile: Fourgon-ul de 2,5 litri si 130 de cai, Autosasiul si Kombi-ul echipate cu motoare diesel mai mici: 1,9 litri si 105 cai-putere. Pentru modelul Caravelle, Volkswagen a prezentat un autovehicul comercial cu aceeasi motorizare disponibila si pe T5 Fourgon. Patru autovehicule de 19+1 locuri, denumite LT 46, au incheiat plutonul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri