Renault Romania a prezentat noile modele Scenic si Megane Sport Tourer (break), ce urmeaza a fi lansate pe plan local, in Piata Constitutiei la evenimentul Renault Roadshow (10 - 11 octombrie).
Noul Renault Megane Sport Tourer este al cincilea vehicul din noua familie Megane, după noul Megane, noul Megane Coupe, Grand Scenic şi Scenic.

Megane Sport Tourer are un pret de lansare de 13.700 euro cu TVA. Modelul are un ampatament mai lung cu 62 de milimetri fata de noul Megane. Gama cuprinde doua versiuni de echipare, Expression si Privilege, o motorizare pe benzina, 1,6 16V 110 CP si trei diesel de 85 CP, 105 CP si 130 CP.

Noul Scenic este disponibil cu echiparile Expression si Privilege. Modelul vine cu motorizarea pe benzina de 1,6 16V 110 CP si doua diesel 1,5 dCi 85 CP; 1,9 dCi 130 CP. Pretul de lansare porneste de la 14.500 euro cu TVA.

De la inceputul anului, Renault a lansat modelele Laguna Coupe, noua gama Clio, noua familie Megane si, Fluence. Anul viitor, Renault va lansa in Romania Megane Cabrio si o utilitara usoara.

Timp de doua zile (10 - 11 octombrie), participantii la Renault Roadshow vor asista la demonstratii de Formula 1, parada pe pista cu modelele sport ale gamei Renault, demonstratii cu Mégane Trophy si Car Toons, ride&drive, cascadorii auto, momente specifice de carnaval (acrobatii si fakiri), parada majoretelor si a fanfarei militare.

Romain Grosjean si Lucas Di Grassi, pilotii echipei Renault F1, vor oferi o demonstratie automobilistica in Piata Constitutiei, pe o pista de 600 metri (Bulevardul Libertatii). Accesul va fi gratuit.

Roadshow-ul Renault din Bucuresti este primul spectacol de acest fel desfasurat in Romania.

Echipa Renault F1 a mai organizat evenimente similare in alte mari orase ale lumii, precum Roma, Lisabona, Sevilla, Dubai, Sao Paulo, New Delhi, Johannesburg, Moscova, Kiev, Varsovia si la Technocentre Renault, langa Paris.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri