Organizatia regionala General Motors Central Eastern Europe va suferi luna aceasta modificari ce vor avea ca rezultat crearea a doua entitati independente, Opel si Chevrolet, potrivit companiei.
“Procesul de separare a celor mai importante doua marci GM in Europa, initiat in primul trimestru al anului, intra intr-o etapa noua, accelerata de recent anuntatele modificari privind actionariatul. Aceste modificari vor fi reflectate in denumirea celor doua organizatii noi, Opel Southeast Europe LLC si Chevrolet Central and Eastern Europe LLC, responsabile pentru vanzari, marketing si servicii post-vanzare in regiune, pentru autovehicule Opel si Chevrolet”, au spus reprezentantii companiei.

Dupa o activitate de 14 ani in regiune, Chris J. Lacey, fost director executiv al General Motors pentru Europa Centrala si de Est, va prelua noi responsabilitati in calitate de director executiv de Operatiuni Internationale pentru Opel, in Rüsselsheim, Germania.

Farid Anabtawi este directorul regional al Opel Southeast Europe, iar Andy Higgins este numit in functia de director regional pentru Chevrolet Central and Eastern Europe, ambele organizatii avand sediul in Budaörs, Ungaria.

In Romania, director general pentru Opel va fi Constantin Avromescu, iar Catalin Manta este numit director general pentru Chevrolet.

Avromescu a fost numit incepand cu 1 ianuarie 2009 in functia de sales, marketing & aftersales director pentru Romania al General Motors.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri