Un nou supercar hibrid bazat pe Conceptul BMW Vision EfficientDynamics ar putea aparea curand, potrivit 4wheelsnews.com
Denumit M8, acest model este echipat cu un motor cu combustie interna si doua electrice. Din aceasta combinatie rezulta o putere de 600 CP.

Exista speculatii ca masina ar putea aparea pe piata in 2013. Masina ar putea fi construita de divizia de performanta, M GmbH. Pretul este estimat la 150.000 de euro.

Motorizarea este 5 litri benzina 507 CP disponibila pe M5 E60 fata de cea diesel de pe concept.

Motorul electric fata are 80 CP, iar cel din spate are 50 CP. Autonomia bateriilor lithium-ion este de 50 de kilometri, timpul de reincarcare fiind de 2,5 ore.

M8 poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3,8 secunde si poate atinge o viteza maxima de 300 km/h.

Sasiul este din aluminiu, habitaclul din carbon, astfel ca greutatea supercar-ului este de doar 1.500 de kg. M8 ar putea fi cu 120 kg mai usor decat Mercedes-Benz SLS.

Dimensiunile lui M8 sunt 4,6 metri lungime, 1,9 metri latime si 1,24 metri inaltime.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri