Renault Fluence Z.E. va fi comercializata la un pret incepand de la 21.300 euro cu TVA inclus in Franta (fara baterie, si cu stimulentul fiscal de 5.000 dedus), si la un pret estimativ de 26.000 euro cu TVA in Europa (fara baterie, fara stimulente fiscale).
Renault Kangoo Express Z.E. va fi vandut la un pret incepand de la 15.000 euro in Franta (fara baterie, fara TVA, si cu deducerea stimulentului fiscal), si incepand de la 20.000 euro in Europa (fara baterie, fara TVA, fara deducerea stimulentelor fiscale).

La acest pret se adauga costul abonamentului pentru baterie – 79 euro fara TVA pentru Fluence Z.E. si 72 euro fara TVA pentru Kangoo Express Z.E.

Odata cu anuntarea preturilor, Renault deschide rezervarile pentru Fluence Z.E. si Kangoo Express Z.E.

La Salonul Auto de la Paris, Renault va prezenta si celelalte vehicule ale gamei electrice: Twizy si ZOE Preview. Acestea vor dezvalui design-ul vehiculelor de serie, care se vor comercializa in al doilea semestru al lui 2011 si, respectiv, al lui 2012.

In paralel, Renault lucreaza la dezvoltarea infrastructurii de incarcare a bateriilor, realizand numeroase parteneriate cu autoritati publice, companii din domeniul energetic etc., astfel incat comercializarea in masa a vehiculelor electrice sa devina o realitate. Pana in acest moment s-au semnat 63 de acorduri in intreaga lume, si inainte de momentul comercializarii, vehiculele electrice Renault vor putea fi vazute pe sosele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri