Potrivit constructorului, modelul Nissan Murano este un 4x4 urban sportiv. Murano a fost creat in America la centrul de Design Nissan California, iar inginerii au reusit sa combine tinuta tipica unui automobil cu tractiune integrala cu o silueta care ii confera un aspect dinamic si sportiv.

Pentru a fi adaptat pietei europene, Murano a suferit peste 300 de modificari.Murano este comercializat in Europa intr-o singura versiune. Toate automobilele Murano sunt identice din punct de vedere mecanic si sunt dotate cu acelasi grup motopropulsor compact 3,5 litri V6 care insufleteste modelul 350Z.

In cazul lui Murano, arborele dublu cu came, avand 24 de supape si fiind fabricat integral din aluminiu, produce 172kW (234 CP) si un cuplu de 318 Nm, iar viteza maxima este de 200 km/h.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/auto/auto_oferta.php?ContentID=34

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri