Mazda adauga un nou propulsor gamei prin lansarea motorizarii 1,6l MZ-CD revizuita, compatibila Euro 5, pe modelul Mazda3.
Mazda3 CD116 este disponibila in Romania la un pret de pornire de 16.590 euro cu TVA.

Noua versiune produce o putere maxima de 116 CP la o turatie mai scazuta si un cuplu de 270 Nm, beneficiind de o turbina cu geometrie variabila si un sistem nou de injectie.

Noul motor este cuplat la o cutie manuala cu 6 rapoarte, cea ce faciliteaza totodata si reducerea consumului de combustibil cu 2,2%, pana la 4,4 litri/100 km (combinat).

Scaderea consumului a determinat si scaderea nivelului emisiilor de CO2 la 117 g/100km (ciclu combinat).

La exterior noua Mazda3 diesel integreaza noua grila frontala a gamei, in 5 puncte, cu linii puternic profilate. Pentru a accentua caracterul sportiv, linia grilei frontale se continua de-a lungul spoilerului si pe lateralele autovehiculului, iar jantele de 17 inch se integreaza complet in noul design.

Dotarile pasive de siguranta includ centurile retractabile cu pretensionare pentru pasagerii din fata, doua airbag-uri frontale, doua airbag-uri laterale si cortina.

Dotarile de siguranta active includ sistemul de control al stabilitatii (DSC), sistemul de control al tractiunii (TCS), ABS si asistenta la franare, precum si sistemul de franare de urgenta (ESS) care avertizeaza ceilalti participanti la trafic in cazul unei franari de urgenta.

Mazda3 1,6l diesel poate fi echipata cu un sistem de iluminare adaptiva (AFS), lampi bi-xenon si sistemul RVM, de monitorizare a vehiculelor din spate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri