Directorul marcii Renault in Romania, Dora Pasare, a preluat incepand din ianuarie conducerea echipei de comunicare Renault.
Dora Pasare are 31 de ani si o experienta profesionala in domeniul auto de 10 ani si de peste 7 ani in cadrul filialei Renault din Romania.

Reprezentantul marcii franceze si-a inceput activitatea in grupul Renault in 2003, ca si Product Manager Renault.

In 2006, Dora Pasare a fost numita Brand Manager Renault, coordonand echipa de Product Manageri si avand ca responsabilitate strategia comerciala de produs - pret pentru gama de autoturisme si comerciale Renault in Romania.

In luna ianuarie, au mai avut loc si alte schimbari in echipa Renault. Directorul executiv de comunicare al Grupului Renault in Romania, Liviu Ion, a fost avansat in functia de director al Centrului de Studii de Piata si Produs al Grupului Renault in Romania.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri