Constructorul japonez de masini premium Infiniti publica primele imagini cu conceptul pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva din luna martie.
Infiniti Etherea este un model compact de lux care prezinta in avanpremiera modul cum ar putea sa arate in viitor un model de baza Infiniti.

Conceput sub indrumarea lui Shiro Nakamura, senior vice president of design, modelul Etherea imbina elemente de coupé, sedan, hatchback si chiar crossover.

Avand o lungime de 4,4 m, modelul este unul compact, dar in acelasi timp practic si eficient ca spatiu datorita unei structuri mecanice noi.

Conceptul are cateva elemente de design care isi vor lasa amprenta asupra viitoarelor modele de serie, precum montantul spate distinctiv in forma de semiluna, vazut pentru prima data la conceptul Essence.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri