Hyundai prezinta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva modelul i40, conceput in intregime la centrul de cercetare si dezvoltare european de la Rüsselsheim, Germania.
Cu o lungime de 4,7 metri, Hyundai i40 va fi disponibil pe piata europeana incepand cu luna iunie a acestui an, in versiunea Wagon. Tinta de vanzari pentru 2012 fiind de 60.000 de unitati. Modelul va concura cu Toyota Avensis.

Noul i40 va fi disponibil cu o gama de patru motorizari Euro V: doua pe benzina (1,6 litri 135 CP si 2 litri 177 CP) si doua diesel (1,7 litri 115 CP si 136 CP).

Capacitatea de depozitare a noului i40 il situeaza la nivelul competitiei din acest segment prin volumul de 553 de litri, disponibil cu bancheta spate ridicata, si pana la 1.719 litri, cu bancheta spate rabatata.

Modelul i40 dispune in standard de ESP (controlul electronic al stabilitatii), ABS (sistem de franare care previne blocarea rotilor), Hill Start Assist Control (sistem de asistenta la plecarea din panta), VSM (sistem de management al stabilitatii vehiculului), Brake Assist System (sistem de asistenta la franare) si Emergency Stop Signal (pornirea luminilor de avarie in cazul franarii de urgenta).

Hyundai se asteapta ca segmentul D sa inregistreze o crestere de 12.6% in Europa, in urmatorii 5 ani, expertii din industrie previzionand vanzari de 890.000 unitati pana in 2016.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri