Compania Ivatherm, fondata de Rucsandra Hurezeanu, vrea sa continue extinderea pe pietele externe, tinta fiind tarile din Asia si cele din Orientul Mijlociu, urmate de cele din Europa de Vest.

„Am terminat anul trecut cu o cifra de afaceri de 3 milioane de euro, iar exportul a ajuns sa reprezinte o treime din total”, a declarat Rucsandra Hurezeanu. Practic, afacerile producatorului s-au dublat in 2015, scrie Mediafax.

Pe piata interna, avansul vanzarilor a fost de circa 10%, in timp ce vanzarile la export au crescut cu 75%. Produsele din apa termala de la Herculane ajung acum pe zece piete externe. Apa termala folosita de Ivatherm provine dintr-un izvor termo-salin cu debit foarte mare.

La Herculane majoritatea izvoarelor sunt sulfuroase. Apa vine de la 2.000 de metri adancime si cand ajunge la suprafata are 45 de grade, astfel este aproape sterila. Mai mult, isi pastreaza compozitia si nu se altereaza prin transport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri