Iulian Trandafir, seful Farmexpert, are un unghi (relativ) optimist privind catre Brexit: “daca britanicii au ales sa iasa din UE, asta nu inseamna ca, brusc, nu se vor mai imbolnavi si nu vor mai avea nevoie de medicamente!”, spune el, pentru wall-street.ro.

Farmexpert are operatiuni nu doar in UK, ci in foarte multe state din lume, inclusiv SUA, Chile, China, toata Europa. “Marea Britanie nu este cea mai mare piata pentru farmacii”, puncteaza Iulian Trandafir. “Organizarea Farmexert e foarte clara, nu sunt relatii de interactionare foarte puternica Europa- Anglia, Anglia-Europa. Fiecare isi face treaba pe zona lui. Achizitiile mondiale nu au nicio influenta daca ramane sau nu Marea Britanie in spatiul UE”, clarifica seful Farmexpert.

“In tarile foarte dezvoltate, speranta de viata ridicata este aproape garantata. Acum se discuta insa de speranta de viata SANATOASA. Noi, romanii, suntem in alta parte a acestui fel de a gandi…”.

Trandafir considera ca Marea Britanie se va pozitiona, de acum, “ca un fel de Elvetia – vor respecta ce vor ei, insa vor avea si avantajele oferite de spatiul UE, precum spatiul Schengen. Nu au cum sa mute insula in America, ca daca ar putea, ar face-o!”, mai spune Iulian Trandafir.

Citeste aici si opinia lui Andrei Pitis, Vector Watch si investitor cu afaceri in UK, privind exit-ul Marii Britanii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri