Comertul electronic a inregistrat un avans de 31% in acest an si a atins valoare de un miliard de euro, a declarat Cosmin Dan, analist, Euromonitor International, in cadrul conferintei retail Arena, organizat de wall-street.ro.

Potrivit datelor Euromonitor, in urma avansului inregistrat in acest an, comertul electronic a ajuns sa reprezinte trei procente din totalul valorii retailului din Romania.

Cosmin Dan a adaugat ca potrivit estimarilor Euromonitor comertul electronic va creste si in anii urmatori, urmand ca in anul 2021 sa reprezinte 6% din totalul retailului romanesc.

Tot in 2016, o cifra importanta importanta care marcheaza retailul romanesc este dublarea valorii platilor facute de pe telefon mobil, ajungand la 7%.

Remarcam aici un trend de hiperconectivitate

Partenerii evenimentului sunt Microsoft (Technology Partner), Omnichannel Day delivered by FAN Courier, Media Galaxy (partener), Altex(partener), PayU (partener), ING Bank(partener), Carrefour (partener), Service Return (sponsor) si VE Interactive (sponsor).

Sursa foto: Mircea Dragos Photography

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri