Casa de Avocatura Bostina si Asociatii, liderul pe piata de consultanta juridica in Romania, a deschis al 13-lea birou teritorial, la Ploiesti.
“Decizia strategica pe care am luat-o in urma cu patru ani de a ne extinde in teritoriu, s-a dovedit a fi corecta. Ea a fost menita sa duca in cele mai importante orase din Romania expertiza, experienta si forta logistica pe care numai o casa mare de avocatura le are. Un element definitoriu al politicii noastre de extindere a fost sa deschidem birouri proprii – fie angajand avocati noi, fie absorbind cabinete individuale de avocatura – dar nu sa stabilim partneriate, ceea ce ne-a permis sa implementam mult mai usor standardele noastre de buna-practica si sa extindem si in provincie o expertiza care este mai greu de gasit pe plan local”, a declarat Avocatul Coordonator, Doru Catalin Bostina (foto).

Casa de avocatura are in prezent birouri teritoriale in: Timisoara, Deva, Cluj, Sibiu, Brasov, Ramnicu Valcea, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Galati, Iasi si Suceava.

“Extinderea teritoriala va intari abilitatea noastra de a raspunde rapid si eficient cerintelor actualilor clienti care deruleaza deja sau care au in plan proiecte majore in provincie si care au nevoie de expertiza juridica la Bucruresti, dar mai ales la nivel local. Exista cerere de consultanta juridica pentru proiectele cu finantare europeana derulate de autoritatile locale si de regiile aflate in subordinea lor precum si unele companii private pe care cabinetele individuale locale nu o pot acoperi. Practic nu concuram piata locala de avocatura, noi avand cu totul alte prioritati”, a adaugat Doru Bostina.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii estimeaza pentru anul 2007 afaceri de peste 15 milioane de euro, mai mari cu circa 19% fata de cifra de afaceri inregistrata anul trecut, potrivit datelor companiei.

Aceasta crestere a cifrei de afaceri raportata de casa de avocatura Bostina si Asociatii a fost influentata si de proiectele importante pe care compania le-a derulat anul acesta. Astfel Bostina si Asociatii a oferit asistenta pentru listarea la Bursa de Valori Bucuresti a companiei Transelectrica, pentru privatizarea companiilor Antibiotice Iasi si Electroputere Craiova si a oferit servicii de consultanta juridica pentru o serie intreaga de proiecte majore de infrastructura.

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii are peste130 de angajati si colaboratori si birouri in Bucuresti, Viena si Nicosia. Compania ofera o gama completa de servicii juridice precum si consultanta financiar-contabila si mangeriala privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana prin firma “Bostina & Associates Financial Consulting”.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri