Producatorul si distribuitorul de articole de birotica si papetarie Austral estimeaza pentru acest an o crestere cu 25% a cifrei de afaceri, de la nivelul de aproximativ 37 milioane de lei inregistrat anul trecut.
Austral a raportat in 2007 un profit de trei milioane lei

Compania ocupa locul al doilea pe piata de papetarie si birotica din Romania, care are un ritm anual de crestere de 10-15%.

Firma a fost infiintata in 1993, are sediul central la Bucuresti si alte 21 de reprezentante in Romania. Austral este prezenta si in Republica Moldova, avand un sediul zonal la Chisinau.

Producatorul are 230 de angajati si un parc auto de 130 autovehicule, oferta Austral cuprinzand 10.000 de produse.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri