Costin Taracila, unul dintre partenerii fondatori ai casei de avocatura Radu Taracila Padurari Retevoescu (RTPR), va coordona strategia de dezvoltare si marketing si responsabilitatile de management din cadru noului cabinet RTPR in asociere cu Allen & Overy LLP, a anuntat RTPR.
"Postul de managing partner cumuleaza responsabilitatile pe care le-am avut toti cei cinci parteneri pana in prezent. Recrutarea, evaluarea personalului si implementarea deciziilor asociatiilor vor fi o parte importanta a functiei pe care o voi indeplini", a afirmat Costin Taracila.

Costin Taracila este avocat specializat in tranzactii de Fuziuni si achizitii, private equity si piata de capital si a asistat in unele dintre cele mai importante tranzactii din Romania, precum IPO-ul si listarea Transgaz, achizitia de catre MKB Bank a Bancii Romexterra Bank si in cateva privatizari semnificative in sectorul energetic, precum Electrica Muntenia Sud.

Odata cu numirea lui Costin Taracila ca managing partner al RTPR in asociere cu Allen & Overy, trei noi avocati specializati in finantari s-au alaturat echipei: Alexandra Ovedenie, Oana Ciobanita si Radu Diaconu.

"Numarul avocatilor RTPR Allen & Overy specializati in finantari creste la 12, dintre care 3 parteneri", a spus Costin Taracila.

RTPR a incheiat recent un parteneriat de asociere exclusiva cu firma de avocatura globala, parte din selectul grup Magic Circle, Allen & Overy LLP, care va intra in vigoare de la 1 iulie 2008. Noul birou asociat combina expertiza juridica locala cu cea globala, oferind cleintilor servicii de cea mai buna calitate la standarde internationale. Echipa RTPR in asociere cu Allen & Overy cuprinde cinci parteneri si 28 avocati colaboratori si stagiari.

RTPR a fost infiintata in mai 2004. Firma are cinci parteneri si un numar total de 33 de avocati. In 2007, RTPR a inregistrat o cifra de afaceri de 3,4 milioane euro, iar profitul a reprezentat 55% din valoarea acesteia.

Allen & Overy este o companie de consultanta juridica internationala cu aproximativ 5500 de angajati, incluzand cei 500 de avocati-parteneri, care activeaza in 29 de birouri in toata lumea.

Allen & Overy opereaza in ECE din 1991, cand si-a deschis primul birou in Varsovia. De la acel moment si-a extins
operatiunile pe piete precum Praga, Budapesta, Bratislava si Moscova.

In 2007, Allen & Overy a inregistrat o cifra de afaceri de 887,1 milioane lire sterline si un profit operational de 393 milioane lire sterline.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri