Asociatia Erudio continua programul Erisma - Leadership Creativ, ajuns la cea de-a VII-a serie de cursanti.
Putine scoli ne invata sa ne punem pe noi insine pe primul plan, poate pentru ca pare un lucru firesc, care nu are nevoie sa fie invatat. si poate tocmai de aceea il si uitam din cand in cand.

Ceea ce invata managerii in urma programului Erisma este sa fie originali si creativi, sa se exprime liber, sa isi transmita mesajele unui auditoriu cat mai larg, fara inhibitii, intr-un stil personal si, mai ales, sa fie ei insisi, autentici si credibili, cu gandurile si convingerile lor. La Erisma, profesorii ii supun pe manageri unor experiente din care ies imbogatiti in primul rand la nivel personal, lucru care se reflecta in activitatea lor profesionala, in relatia cu colegii sau subordonatii.

“Ne bucura succesul Erismei si faptul ca programele unice ale acesteia continua sa atraga in asa mare masura interesul antreprenorilor si al managerilor de top din mari companii. A VII-a serie a programului Erisma va oferi, ca si seriile precedente, experiente directe, originale, prin care managerii se vor surprinde pe ei insisi in ipostaze mai putin obisnuite, redescoperindu-si laturi ale personalitatii mai putin sau deloc explorate”, declara Mihaela Ginju, director executiv ERUDIO.

Erisma este structurat in 6 module: Tehnici teatrale cu Oana Pellea si Marian Popescu, Scriere creativa cu Ioana Pravulescu, Dialog si dezbatere cu Robert Turcescu si Mircea Toma, Vorbire in Public cu Liviu Papadima si Cosmin Alexandru. Totul este completat cu doua module scurte: Arta Cultivarii cu Horia-Roman Patapievici si Branding personal cu Cosmin Alexandru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri