Clinica ginecologica Gynecoland a inaugurat primul centru integrat de diagnostic si tratament al sanului din Romania in urma unei investitii de 300.000 euro.
Centrul de diagnostic si tratament senologic le ofera pacientelor posibilitatea unor investigatii clinice si paraclinice rapide, cu discutarea fiecarui caz separat. „Am investit 100.000 de euro in achizitionarea si modernizarea cladirii pentru acest centru si 200.000 euro in aparatura, bani care au provenit in cea mai mare parte din credite bancare”, a declarat Ioan Stoian, proprietarul clinicii care estimeaza ca aceasta clinica integrata va aduce 25% din veniturile Gynecoland de anul acesta.

In fiecare an, in Romania, sunt diagnosticate aproximativ 6.000 de femei cu aceasta maladie. Incidenta cancerului la san creste cu 10% anual, una din zece femei dezvoltand pe parcursul vietii o tumora mamara maligna. Cancerul este a treia cauza de mortalitate dupa accidentele de circulatie si bolile cardiovasculare.

Odata cu inaugurarea acestui centru de diagnostic si tratament , investitia Gynecoland din 1998 si pana in prezent a ajuns la valoarea 1,5 milioane euro. „Am deschis clinica in 1998 cand eram doar doi angajati, iar acum am ajuns la 40 de angajati si o investitie de 1,5 milioane de euro”, a mai spus Ioan Stoian.

Clinica privata a avut anul trecut o cifra de afaceri de 700.000 euro si un profit de 155.000 euro, iar pentru 2009 estimeaza venituri de cel putin 1 milion de euro si o marja de profit de minim 20%. „Chiar si pe fondul crizei si a cresterii dobanzii la credite nu am modificat preturile anul acesta, insa incepand din octombrie vom face o majorare de pana la 10%”, a declarat proprietarul clinicii, care a recunoscut ca se adreseaza pacientelor cu venituri peste medie.

Acesta planuieste dezvoltarea brandului Gynecoland la nivel national, dar si deschiderea unui spital specializat de ginecologie. „In urmatorii doi ani vom inaugura la Targoviste a doua clinica Gynecoland in care vom investi circa 1,3 milioane euro (700.000 euro in cladire si 500.000 euro in aparatura, iar pe termen lung avem in plan deschiderea unui spital de ginecologie de 50 de paturi”, a mai spus Stoian.

Centrul Medical Gynecoland a fost infiintat in 1998 si este organizat ca un spital privat a carui particularitate consta in ultraspecializarea sa in chirurgia ginecologica si chirurgia sanului.

In cadrul clinicii lucreaza peste 40 de oameni, 12 dintre acestia fiind doctori specializati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri