Asocierea formata din companiile UTI International, Siemens, Electro Alfa International si Elcomex IEA va moderniza instalatiile electrice la magistralele de metrou I si III pentru un contract de 171 milioane lei (40,3 milioane euro), se arata intr-un anunt de atribuire publicat pe SEAP.
Lucrarile la instalatiile electrice pentru tractiune pe magistralele I,III si TL se vor desfasura pe o perioada de trei ani, iar termenul de garantie a lucrarilor este de sase ani de la data semnarii proceselor verbale de receptie, la terminarea lucrarilor, potrivit NewsIn.

Contractul a fost atribuit dupa criteriul pretului (65%) si in functie de performantele tehnice (35%).

Magistrala I este cea mai veche din reteaua de metrou, avand traseul intre Pantelimon si Dristor 2, iar Magistrala III face legatura intre Anghel Saligny si Preciziei.

Directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste, anunta, la inceputul lunii iulie, ca programul de modernizare si dezvoltare al Metrorex pentru acest an este estimat la circa 350 milioane de lei, finantarea fiind asigurata din credite externe de la Banca Europeana de Investitii (BEI) si de bugetul de stat.

Printre principalele proiecte se afla finalizarea lucrarilor de structura a tunelelor si a statiilor pana la Bazilescu, din cadrul tronsonului 1 Mai - Laromet, compatibilizarea instalatiilor de siguranta a circulatiei, care permit conducerea automata a trenurilor pe magistralele I si III, tronsoane de legatura. Alt proiect vizeaza modernizarea instalatiilor electrice de joasa tensiune pe magistralele I si III de metrou pentru un numar de 27 de statii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri