Grupul MOL si Expert Petroleum, societate romaneasca specializata in reabilitarea campurilor de petrol si gaze ajunse la maturitate, au semnat in ianuarie un acord de cooperare.
Acesta vizeaza reabilitarea campurilor petroliere situate la granita dintre cele doua tari, in bazinul Panonic la Sarkadkeresztur (Ungaria) si Salonta (Romania).

Cele doua grupuri vor derula intr-o prima etapa a proiectului studii combinate ale bazinului, urmate de implementarea unui plan de imbunatatire a productiei in vederea cresterii potentialului resurselor din zona mentionata.

Mol Plc este o companie multinationala si independenta, activand in domeniul petrolului si gazelor, cu sediul central in Budapesta. MOL are peste 1600 de benzinarii in Europa. In Romania MOL detine 126 de bezinarii. Compania detine 5 rafinarii in Ungaria, Slovacia, Croatia si Italia, cu o capacitate de rafinare de 23,5 mtpa.

Expert Petroleum are ca obiect de activitate dezvoltarea si reabilitarea campurilor mature de petrol si gaze naturale prin intermediul licentelor directe sau in parteneriat cu companii care au nevoie de resurse umane, expertiza sau capital.

Expert Petroleum are o reprezentanta regionala in Romania pentru Europa Centrala si de Est si in Iordania pentru Orientul Mijlociu si Africa de Nord.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri