Retailerul german Real Hypermarket, care opereaza pe plan local o retea de 25 de magazine, a anuntat venirea in companie a lui Thierry Guillon-Verne pe postul de director cumparaturi produse alimentare, precum si a lui Christian Gopfert, ca director operational.
Thierry Guillon-Verne (foto) il inlocuieste, de la inceputul lunii acesteia, pe Kurt Kamp, care a detinut functia de director cumparaturi produse alimentare doar un an si jumatate.

"Cu o experienta manageriala semnificativa in retail, de peste 19 ani din care 10 ani petrecuti in Asia (Coreea, Malaezia, Singapore si Thailanda) si 5 ani in Germania, Guillon-Verne a detinut pozitia de group strategy director la Carrefour Franta inainte de a se alatura consiliului director al Real", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Noul manager al retailerului a absolvit Academia Comerciala Internationala Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris si are un Certificat in Business International de la Universitatea Fachhochschule Reutlingen - F.H., Germania.

Tot de la 1 iunie, Christian Gopfert a fost numit director operational al companiei, in locul Andreei Lupea, care a decis sa paraseasca Real "pentru a se dedica unor proiecte personale".

Christian Gopfert s-a alaturat grupului Metro in luna iulie 2005, ca project manager la Real International, iar incepand cu anul 2006 a fost numit director operational la Real Polonia. Ultima pozitie detinuta de Gopfert inainte de a fi numit in actuala functie este cea de director Operational la Real Ucraina, unde a fost numit incepand cu luna ianuarie 2007.

Aria sa de responsabilitate in noua pozitie include coordonarea retelei de 25 de magazine din Romania, precum si a altor departamente suport, informeaza reprezentantii companiei.

In 2009, Real Hypermarket Romania a inregistrat o crestere a vanzarilor de 5,2%, pana la 671 milioane euro. Anul trecut, Real a deschis patru magazine cu o investitie de circa 100 milioane euro. La sfarsitul lui 2009, Real Hypermarket Romania a numarat 8.736 de angajati. Real Hypermarket Romania a deschis primul magazin la Timisoara in martie 2006.

Real Hypermarket este divizia de vanzari cu amanuntul a grupului Metro, unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, prezent in 32 de tari, unde detine peste 2.200 de magazine, in care lucreaza in jur de 290.000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri