Operatorul de servicii medicale Centrul Medical Unirea (CMU), controlat de fondul de investitii Advent International, a investit un milion de euro intr-o clinica din zona Dorobanti a Capitalei.
Noul centru medical, deschis catre public in vara aceasta, reprezinta o investitie de un milion de euro si include un spital pediatric.

"Succesul CMU Kids, prima policlinica deschisa in 2008, ne-a atras atentia asupra unei nevoi reale existente in Bucuresti: un spital pentru copii, care sa integreze serviciul de urgenta, precum si toate specialitatile pediatrice necesare", a declarat Wargha Enayati (foto), directorul general al CMU.

Pe langa spitalul de pediatrie, centrul medical din Dorobanti ofera servicii de policlinica, precum si un centru de diabet si adulti. "CMU Dorobanti reprezinta un concept integrat de servicii medicale si este format dintr-un ambulatoriu cu 20 de cabinete medicale de specialitate si un spital de pediatrie cu o capacitate de 10 paturi", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Clinica din Dorobanti, din apropiere de Piata Charles de Gaulle, este deservita de o echipa de 35 de medici specialisti care ofera servicii de pediatrie, radiologie, ecografie, cardiologie, kinetoterapie, ORL, obstretica-ginecologie, oftalmologie, gastroenterologie, infectioase si nefrologie.

In prezent, reteaua CMU numara 3 spitale, 23 de policlinici, unitati medicale care cumuleaza 150 de paturi, 10 sali de operatie, nastere si travaliu si peste 60 de specialitati, 1.000 de medici si 1.500 de angajati in total. In primele sase luni ale anului, CMU a realizat o cifra de afaceri de 10,16 milioane de euro, in crestere cu 36% fata de perioada similara din 2009.

Recent, CMU a achizitionat Euroclinic, lant care include 1 spital, 3 policlinici si 1 laborator de clinica apartinand Euroclinic, toate localizate in Capitala. Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii. [Citeste aici povestea celui mai mare deal din cea mai dinamica piata].

Citeste si: Dupa achizitia Euroclinic, CMU vede dublarea afacerilor la 60 mil. euro in 2-3 ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri