Compania Supremia Grup va inaugura, in aceasta saptamana, la Alba Iulia, o fabrica de condimente, investitia fiind estimata la aproape noua milioane de euro, informeaza Mediafax.
Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat ca fabrica de condimente construita de compania Supremia Grup este cea mai mare din Romania si prima investitie care va fi inaugurata in zona de dezvoltare a municipiului, zona creata de administratia locala pentru atragerea de investitori.

Hava a spus ca in zona de dezvoltare economica administratia locala acorda investitorilor in folosinta gratuita parcele de teren pentru dezvoltarea unor afaceri daca vor crea un numar important de locuri de munca.

Potrivit edilului, in aceasta zona sunt in constructie alte doua investitii importante din domeniul serviciilor si logisticii.

Supremia Grup a inceput constructia noii fabrici de condimente in 2008, cand a primit in folosinta gratuita un teren in zona de dezvoltare economica a municipiului Alba Iulia.

La sfarsitul anului trecut, compania a cumparat terenul in suprafata de cinci hectare pentru care a platit Consiliului Local aproape 400.000 de euro.

Compania primise terenul in folosinta gratuita pentru a-si dezvolta investitia, in contract fiind stipulat faptul ca va putea achizitiona parcela daca va realiza investitii de minim cinci milioane de euro, conditie pe care a indeplinit-o.

Reprezentantii companiei Supremia Grup anuntau, in luna decembrie, in momentul in care au cumparat terenul de la Consiliul Local Alba Iulia, ca investitia pentru constructia noii fabrici de condimente se ridica la aproape noua milioane de euro, iar aceasta va crea circa 200 de noi locuri de munca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri