Retailerul de mobila Staer International din Galati a intrat in insolventa, cererea companiei fiind aprobata de instanta in luna decembrie, potrivit Mediafax.

Administratorul judiciar al firmei a fost desemnat Elva Cont SPRL.

Reprezentantii Elva Cont au declarat ca numarul creditorilor Staer este de peste 150, iar valoarea totala a creantelor va fi cunoscuta dupa 7 februarie, cand trebuie afisat tabelul creditorilor.

Conform datelor instantei, sedinta adunarii creditorilor este programata la 16 martie.

Staer este controlata de o persoana fizica, Nicolae Stefan.

Potrivit datelor comunicate Ministerului de Finante, afacerile Staer au scazut cu peste 30% in 2009, la 67,9 milioane lei, iar compania a trecut pe pierderi, avand un rezultat negativ de 6,8 milioane lei.

Datoriile firmei se ridicau la finele anului 2009 la 43,9 milioane lei, de la 37,5 milioane lei cu un an inainte. Numarul mediu de angajati ai companiei a fost redus in intervalul respectiv de la 704 la 464.

Citeste si:

Stratusmob Blaj intra in insolventa



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri