Cramele Halewood, producator de vinuri linistite si spumante si exportator de vinuri imbuteliate, a dechis doua noi magazine in Bucuresti si Brasov.
In prezent reteaua de magazine Winery Outlet numara 6 locatii. In acest an compania intentioneaza sa mai deschisa un magazin propriu in Timisoara, spune Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Halewood The Winery Outlet Bucuresti (Soseaua Mihai Bravu nr. 132) este primul magazin al companiei in Capitala si ocupa o suprafata de 40 mp.

In Brasov primul magazin Halewood The Winery Outlet aduce un nou concept – wine shop&bar. Magazinul are o suprafata de 80 mp si este amplasat in Centrul vechi al Brasovului.

Halewood aduce pe piata romaneasca vinuri sub diferite marci, printre care Torres, Trapiche, Concha y Toro, Antinori, Villa Maria, One World, Hugel, Vega Sicilia, Bollinger, Andre Lurton si Fournier.

Cramele Halewood detine 2 crame in regiunea Dealu Mare (Urlati si Tohani,), un punct de lucru la Sebes, in Podisul Transilvaniei, si altul in Cernavoda - Murfatlar.

Sediul companiei se afla in Ploiesti, alaturi de pivnite subterane, depozitul de materiale si cel de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle) precum si liniile de imbuteliere.

Grupul Halewood Romania detine peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009, reprezentand o investitie de peste 7 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri