Austria a decis, ca de la 1 ianuarie 2008, sa deschisa piata muncii, inclusiv pentru cetatenii romani si bulgari, pentru 50 de grupe de meserii, precum ingineri constructori de masini, bucatari, opticieni, mecanici de locomotiva, tehnicieni cu inalta calificare pentru prelucrarea datelor.
Austria isi deschide, de la 1 ianuarie 2008, piata muncii pentru cetatenii noilor state membre ale UE, inclusiv Romania si Bulgaria, pentru 50 de grupe de meserii, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Noua reglementare priveste personalul calificat pe respectivele grupe de meserii, pentru muncitorii necalificati mentinandu-se restrictiile pana in anul 2011.

Principalele domenii incluse in pachetul de 50 sunt cele din constructii (zidari, zugravi, dulgheri, faiantari) si constructii de masini (ingineri, lacatusi mecanici, mecanici agricoli, mecanici masini-utilaje, macaragii si masinisti pentru masini de tractiuni).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri