Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ca proiectul "Prima casa" nu isi atinge scopul si ca va propune Coalitiei regandirea acestuia.
„Imi exprim regretul ca un proiect care a plecat probabil bine intentionat, proiectul Prima Casa, nu isi atinge decat partial si in mod foarte modest obiectivul pentru care a fost lansat si pentru care am expus, cu aproape un miliard de euro, fondul de garantii de stat”, a spus Geoana, citat de NewsIn.

Liderul PSD a reprosat premierului si ministrului Finantelor ca trateaza „cu refuz si cu lipsa de receptivitate” oferta PSD pentru un program de locuinte sociale, cu chirie subventionata pentru tineri si pentru cei in dificultate.

"Noi am vorbit de casele care trebuie complet echipate, care sa stimuleze consumul intern si nu doar un program care e o incercare nereusita de a face un lucru bun. Acest proiect nu permite scopul pe care si l-a propus Guvernul. De aceea, solicit in mod oficial si voi ridica problema in Coalitie, sa regandim daca nu cumva aceste garantii guvernamentale ar fi mai bine folosite intr-un program autentic de constructie de locuinte inchiriate, cu chirie subventionata, astel incat sa refacem fondul locativ” a spus Geoana.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri