Sapte drumuri nationale au in prezent circulatia intrerupta din cauza conditiilor meteo nefavorabile, printre acestea fiind A A2 (Bucuresti - Drajna), DN 1D (Albesti - Paleologu), DN 2 (Urziceni - Focsani), DN 22, DN 24D (Balabanesti-Cuca), DN 2C (Costesti-Padina) si DN 2N, potrivit CNADNR.
Astfel, A A2 are circulatia intrerupta intre Bucuresti si Drajna. Potrivit situatiei de la ora 08.10, Compania Nationala de Drumuri informeaza ca se actioneaza cu 8 autobasculante cu lama si raspanditor si 4 unimoguri, informeaza NewsIn.

De asemenea, DN 1D are circulatia intrerupta la pozitiile kilometrice 0+000-27+000, intre localitatile Albesti (AG) si Urziceni (IL). Se actioneaza cu utilajele din dotare in vederea deszapezirii. Conditiile meteo sunt nefavorabile, vantul puternic, iar vizibilitatea redusa.

Pe DN 2 (Urziceni - Focsani) se actioneaza cu utilajele din dotare specifice activitatii de iarna. Pe DN 22, la pozitiile kilometrice 2+800-70+000, intre localitatile Buzau (BZ si Braila (BR), circulatia este, de asemenea, intrerupta. Conditiile meteo sunt nefavorabile, vantul puternic, iar vizibilitatea redusa. Incepand cu ora 19:00, DN22 Ramnicu Sarat- Balta Alba Braila km 2-70 se va inchide, avand in vedere conditiile meteo nefavorabile. Solutia a fost convenita cu SDN Braila si cu Politia Rutiera Buzau.

Pe DN 24D (Balabanesti-Cuca) se actioneaza cu o freza. Circulatia este intrerupta la pozitiile kilometrice 9+140-60+100. De asemenea, pe DN 2C (Costesti-Padina) - 0+000-48+000 - vantul este puternic, iar vizibilitatea redusa.

Circulatia este intrerupta si pe DN 2N (10+500-10+500) din cauza zapezii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri