Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Ziarul Financiar scrie despre afacerile care infloresc pe langa parcurile eoliene, cel mai fierbinte domeniu de investitii al momentului din Romania. Printre castigatori sunt furnizorii de echipamente, asigurari, transport, dotarea cu echipamente de supraveghere video, consultanta si constructii.

Sebastian Vladescu, ar vrea sa revina in functie, pentru a treia orasa, dar nu sub guvernul Boc, arata Money.ro intr-un interviul cu fostul ministru al Finantelor.

Deputatii PSD si PNL din Comisia Juridica au adoptat marti seara in mare secret un amendament la legea Registrului Comertului prin care transfera Serviciul de Asistenta Juridica (aflat acum la Registrul Comertului) in subordinea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), potrivit HotNews.ro.

DailyBusiness.ro anunta ca, in plina criza, compensatiile oferite de banci top managerilor inca ajung la sute de mii de euro, in ciuda dificultatilor financiare din piata.

Fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy ar putea primi un ajutor nesperat la Curtea Suprema, in dosarul penal in care acestia sunt acuzati de tradare, iar consultantii straini Vadim Benyatov si Stamen Stantchev sunt acuzati de spionaj, titreaza Romania Libera.

Evenimentul zilei
scrie despre faptul ca liderul PSD, Adrian Nastase, negociaza in forta cu minoritatile: pun umarul la daramarea guvernului sau nu mai au garantate mandatele la urmatoarele alegeri.

Conform calculelor realizate de Gandul, daca FMI va fi de acord cu propunerea de reducere a contribuţiilor sociale cu trei puncte procentuale, din 2011, statul va pierde peste 730 milioane de euro de la buget.

Capital anunta ca mai multe companii chineze se pregatesc sa intre pe piata romaneasca nu doar cu exporturi, ci si cu investitii pe piata materialelor de constructii, in agricultura sau in lucrari de infrastructura.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri