In perioada 21 - 29 martie, BRD - Groupe Société Générale plateste cuponul aferent celei de-a IV-a perioade de plata pentru obligatiunile corporative emise in luna aprilie 2004. Valoarea cuponului IV este de 99,80 RON/obligatiune. Plata dobanzii se va efectua de catre BRD - Groupe Société Générale prin virament in contul fiecarui detinator de obligatiuni corporative BRD07A. Au dreptul la incasarea cuponului IV toti detinatorii de obligatiuni inregistrati in Registrul de obligatiuni la data de 14 martie 2006. Dobanda aferenta celei de-a cincea perioade de cupon a obligatiunilor corporative emise de BRD - Groupe Société Générale este de 8,53%. Valoarea aferenta celui de-al cincilea cupon este de 108,99 RON/obligatiune. Toti detinatorii de obligatiuni inregistrati in Registrul de obligatiuni la data de 14 septembrie 2006 vor avea dreptul la incasarea celui de-al cincilea cupon. Plata celui de-al cincilea cupon se va face in perioada 21 - 29 septembrie, iar perioada pentru care BRD - Groupe Société Générale va plati dobanda este 21 martie - 20 septembrie.

Detinatorii de obligatiuni BRD07A, persoane fizice rezidente, trebuie sa depuna o declaratie pe propria raspundere privind data dobandirii obligatiunilor in vederea stabilirii cotei de impozitare conform reglementarilor fiscale in vigoare. Dobanzile din obligatiuni cumparate inainte de 3 iunie 2005 se impoziteaza cu 1%, cele cumparate in perioada 4 iunie - 31 decembrie 2005 se impoziteaza cu 10%, iar cele cumparate dupa 1 ianuarie 2006 se impoziteaza cu 16%.

Daca pana la data de 29 martie, detinatorii de obligatiuni persoane fizice rezidente nu vor transmite declaratia solicitata de BRD, acestia vor fi impozitati cu 16%. Detinatorii de obligatiuni BRD07A, persoane juridice romane, nu se supun impozitarii potrivit Codului fiscal. Cota de impozit aplicata dobanzilor primite de detinatorii de obligatiuni BRD07A, persoane fizice si juridice nerezidente neafiliate, este 0%.