Serviciile de autentificare prin voce vor deveni un lucru obisnuit, de masa, in urmatorii doi ani in domeniul bancar, mai ales in zona bancilor care se promoveaza ca fiind tinere, cool, a declarat Peter Martis, regional sales manager in cadrul Nuance, companie care ofera servicii de voce pentru companii precum Amazon, Time Warner sau Air France, in cadrul conferintei Banking 2.0. Evenimentul este organizat de wall-street.ro cu sprijinul Simplus, Gemius, Nuance, Western Union si Printec.

„In jur de 85% dintre utilizatori sunt frustrati de serviciile de autentificare folosite de banci, iar aproximativ 74% nu au putut accesa informatii importante cel putin o data din cauza problemelor de autentificare, potrivit unui studiu realizat in aprilie de compania Opus Research. Insa vocea este ceva ce nu poate fi replicat. Prin serviciile de autentificare vocala ti se asculta vocea si dupa cateva secunde sistemul ii spune operatorului din call center ca tu esti persoana reala si ii va prezenta numele tau. Nu ai nevoie de alte dispozitive, nu exista intrebari secrete. Astfel de servicii sunt mai sigure decat autentificarea prin toker, PIN sau intrebari secrete”, a mai spus Martis.

Fotografie realizata de Mircea Dragos.

Sursa foto: Mircea Dragos Photography

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri