Banca Transilvania percepe o dobanda fixa anuala de 6,5% in primii trei ani pentru creditele imobiliare in lei, destinate populatiei care vrea sa cumpere sau sa isi modernizeze o locuinta sau sa achizitioneze un teren, a anuntat banca intr-un comunicat.

Banca percepe un comision de acordare de 2% din valoarea creditului, de cel putin 600 lei, precum si un comision de gestiune lunar de 0,1% din valoarea creditului in sold.

Banca a extins perioadei de creditare de la 25 la 30 de ani, iar suma contractata poate fi de cel mult echivalentul in lei a 250.000 euro. Clientul trebuie sa vina, insa, cu un avans de cel putin 25% din valoarea investitiei imobiliare.

Pentru achitarea in avans a creditului, banca percepe un comision de rambursare anticipata de 3% din valoarea creditului, insa doar in primii trei ani, dupa care comisionul de rambursare anticipata nu se mai percepe. "Pentru a incuraja tot mai mult investitiile imobiliare, Banca Transilvania a stabilit ca varsta maxima a clientului, la sfarsitul perioadei de creditare, sa fie de 70 de ani", se mai arata in comunicat. Clientii isi pot plati ratele direct din contul curent.

Stim ca dobanda atractiva si costurile unui credit in general sunt factori cheie in alegerea unui anumit produs de creditare. De aceea, Banca Transilvania anticipeaza trendul si ofera acum unul dintre cele mai bune credite imobiliare in lei. Dorim sa ne pozitionam in continuare ca o institutie bancara care ofera produse de creditare foarte bune si care raspunde rapid cerintelor si modificarilor pietei, a spus directorul general al Bancii Transilvania, Robert C. Rekkers.

Banca Transilvania are 343 de sucursale si agentii in toata tara. Banca detinea active in valoare de 8,08 miliarde lei (2,39 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 4,69% din piata bancara romaneasca.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri