Integrarea Bancii Comerciale Romane (BCR) in grupul Erste Bank, introducerea unor produse la standardele bancii mama si o crestere a economiei romanesti care ar putea depasi asteptarile ar putea urca profitul net al bancii romanesti cu 40% in 2007, fata de anul 2006, a estimat Erste.

Masurile de adaptare a produselor BCR la standardele Erste in "combinatie cu o rata de crestere a economiei romanesti care va depasi asteptarile vor contribui la obtinerea unei tinte de crestere cu 40% a profitului net calculat in euro a BCR in 2007, inainte de scaderea cheltuielilor asociate restructurarii", se arata in raportul financiar al Erste Bank, citat de NewsIn.

Potrivit estimarii Erste, BCR ar putea afisa un profit net care va depasi 301 milioane euro, aproape egal cu cel afisat de intreg grupul Erste in primul trimestru din 2006.

Banca Comerciala Romana (BCR) a obtinut un profit net consolidat de 756,3 milioane lei (214,5 milioane euro) in 2006, cel mai ridicat nivel din istoria grupului, cu 16,4% mai mare decat cel din anul anterior, pe fondul majorarii veniturilor din dobanzi ca urmare a cresterii creditarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri