Piraeus Bank Romania lanseaza un credit de nevoi personale - Happy End - cu dobanda care se reduce cu 20% in ultima treime a perioadei de creditare, suma imprumutata fiind de cel mult 20.000 euro, iar perioada de creditare de pana la zece ani, a anuntat banca.
"Acest tip de imprumut are avantajul de a oferi clientilor bancii un plus de confort prin diminuarea dobanzii catre finalul perioadei de creditare, mai precis in ultima treime a duratei creditului", a spus directorul general al departamentului de retail banking si operatiuni al Piraeus Bank Romania, Catalin Parvu (foto).

Clientii care vor solicita acest tip de imprumut, in lei, pana la 31 martie 2008 vor plati doar jumatate din comisionul de acordare a creditului.

Happy End este un credit de nevoi personale fara garantie reala, destinat populatiei, iar valoarea maxima a imprumutului este de 20.000 euro, echivalent in lei sau franci elvetiei (CHF).

Dobanda este variabila, dar nu depinde de nivelul indicilor de referinta Robor, Euribor, Libor, fapt care duce la o stabilizare a sumei lunare pe care beneficiarul trebuie sa o returneze bancii, sustin reprezentantii Piraues Bank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri