Bank of Cyprus Romania a lansat un credit nou prin care finanteaza in proportie de pana la 100% programele de Master of Business Administration (MBA) oferite de The Open University Business School, prezenta in Romania prin partenerul sau CODECS, a anuntat banca.
In functie de programul MBA dorit, candidatii vor putea accesa un credit personalizat, cu dobanda fixa pe an in primul an, de 9% pentru imprumuturile in euro si de 10% pentru cele in lei. Din din al doilea an de creditare dobanda variaza in functie de indicii Euribor si Robor, dobanda anuala efectiva (DAE) calculata pentru toata perioada de creditare fiind de 11,54% pentru un credit de 10.000 euro pe 10 ani.

Comisionul de acordare a creditului este de 3% si se percepe doar la acordarea acestuia. Rambursarea anticipata se taxeaza, doar in primii cinci ani, cu 2%.

Finantarea se acorda si studentilor deja inscrisi in programul MBA, care si-au achitat taxele de studii din surse proprii, caz in care refinantarea se face pe baza facturilor achitate.

Parteneriatul cu CODECS este prima etapa a Bank of Cyprus in domeniul finantarii studiilor profesionale, banca intentionand sa incheie colaborari si cu alte institutii universitare.

Bank of Cyprus este prezenta pe piata romaneasca din martie 2007 pe sectorul institutiilor de leasing, iar din iulie 2007 a inceput operatiunile bancare. Afacerile de pe piata romaneasca ale grupului financiar cipriot Bank of Cyprus au generat, in prima jumatate din 2008, un profit dupa impozitare de 1,3 milioane euro, pe fondul cresterii portofoliului de credite cu 18%, in timp ce la nivel de grup, Bank of Cyprus a afisat in acelasi interval un profit dupa impozitare de 244 milioane euro.

The Open University Business School este activa in 31 de tari, avand anual peste 33.000 de studenti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri