Clubul Intreprinzatorului Roman (CIR), fondat de Banca Transilvania (BT), a atins cifra de 10.000 de membri, a anutat banca.
Misiunea CIR este de a sprijini oamenii intreprinzatori din intreaga tara, prin activitatile sale grupate pe urmatoarele directii de actiune: sesiuni de training pe subiecte de interes pentru mediul de afaceri; programul de networking; sprijin pentru accesarea fondurilor structurale si consultanta financiar-bancara.

Lansat pe piata la sfarsitul anului 2006, Clubul a organizat pana acum peste 300 de sesiuni de training cu peste 30 de tematici, sustinute in 56 de orase, de catre colaboratori externi si angajati ai BT. Primele cursuri din acest an, dedicate micilor intreprinzatori, vor incepe in 29 ianuarie, la Cluj-Napoca si Oradea si vor aborda subiecte de interes pentru aceasta perioada, inclusiv recomandari practice, valabile in perioade dificile.

In completarea ofertei Clubului, a fost initiat, in iunie 2008, un Program de networking, dedicat membrilor, care pot beneficia, pe baza cardului BT Club, de reduceri acordate de catre companiile care fac parte din aceasta retea.

In program s-au inscris pana acum 80 de firme, iar discount-urile sunt aplicate la achizitionarea de produse si servicii dintr-o serie foarte variata de domenii: medical, hotelier, consultanta, IT, turism, produse de larg consum, alimentare, articole de imbracaminte, cosmetice etc. Obiectivul acestei initiative este acela de a incuraja colaborarea dintre antreprenori si de a creste posibilitatile acestora de identificare a unor parteneri de afaceri
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri