lientii Millennium Bank care platesc cu cardurile de credit la magazinele de decoratiuni Bam Boo beneficiaza de bonusuri cadou de pana la 20% din valoarea cumparaturilor, pana pe 31 ianuarie 2010, a anuntat banca, intr-un comunicat.
Campania „Cardurile iti aduc cadouri”, organizata de Millennium Bank si Bam Boo se va desfasura pana pe 31 ianuarie 2010.

„Aproape 70% din cardurile de credit Millennium Bank sunt tranzactionale. In septembrie, 63% din tranzactiile realizate cu cardurile de credit au reprezentat plati la comercianti”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank. „

"Cifrele indica preferinta clientilor nostri pentru utilizarea cardurilor de credit pentru plati la comercianti si noi ne incurajam clientii in aceasta directie”, a mai spus Eliza Erhan.

Bam Boo este partenerul Millennium Bank in cadrul Programului Discount. Prin intermediul acestui program, clientii Millennium Bank pot beneficia de reduceri substantiale atunci cand isi utilizeaza cardul de credit pentru achizitia de bunuri si servicii de la comerciantii parteneri ai bancii. Reducerile din cadrul Programului Discount sunt valabile pentru toate tipurile de carduri emise de Millennium Bank: de debit si de credit, pentru persoane fizice si pentru companii.

Millennium Bank, subsidiara liderului pietei bancare private din Portugalia, grupul Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 74 de unitati pe teritoriul Romaniei, care se adreseaza populatiei si companiilor, printr-o gama larga de produse.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri