Piraeus Bank Romania a lansa un produs de economisire combinat cu un pachet de asigurare oferit de ING Asigurari de Viata. Noul depozit este destinat exclusiv persoanelor fizice.
Prin parteneriatul semnat cu ING Asigurari de Viata, "depozitul de siguranta" ofera beneficiarului un pachet gratuit de asigurari, al carui rol este de a limita efectele negative generate de evenimentele neprevazute asupra finantelor personale ale deponentului, explica reprezentantii Piraeus Bank Romania.

Depozitul este disponibil in lei sau euro, pe o perioada de 5 sau 10 luni, iar dobanda platita de banca este de 7.25% pentru economiile pastrate in moneda nationala, respectiv 3% pentru cele in euro si este fixa pe intreaga perioada de constituire a depozitului.

‘’Depozitul de Siguranta este un produs care are la baza rezultatele unui studiu realizat de curand de banca. In urma acestui demers a reiesit ca majoritatea detinatorilor de depozite bancare ar renunta la acestea daca ar fi fortati de evenimente neprevazute care sa necesite o realocare a resurselor financiare. Un top realizat pe baza raspunsurilor primite in cadrul studiului arata ca problemele de sanatate aparute ca urmare a unui accident reprezinta una dintre principalele cauze pentru care un deponent s-ar simti nevoit sa renunte la depozitul constituit. ” a declarat Roxana Halmageanu sef departament produse si servicii, Piraeus Bank Romania.

Pachetul de asigurari atasat noului produs de economisire acopera trei categorii de riscuri :

- Spitalizarea in caz de accident, situatie in care ING Asigurari de Viata ofera deponentului o indemnizatie zilnica de 1% din valoarea Depozitului de Siguranta constituit la Piraeus Bank Romania, dar nu mai mult de 110 lei sau 25 euro, in functie de moneda in care se constituie depozitul.

- Interventia chirurgicala cauzata de un accident, caz in care ING Asigurari de Viata ofera titularului depozitului o suma egala cu 10% din valoarea Depozitului de Siguranta, dar nu mai mult de 21.000 lei sau 4.800 euro, in functie de moneda in care se constituie depozitul.

- Deces cauzat de un accident, situatie in care ING Asigurari de Viata ofera beneficiarului/beneficiarilor desemnat/i o indemnizatie de asigurare egala cu valoarea Depozitului de Siguranta, dar nu mai mult de 45.000 lei sau 10.000 euro, in functie de moneda in care se constituie depozitul.

“Asigurarile oferite de ING Asigurari de Viata clientilor Piraues Bank care economisesc prin Depozitul de Siguranta sunt un element de siguranta si protectie a acestora si a familiei lor in cazul unor situatii nefericite. Parteneriatul ING - Piraues completeaza cu succes colaborarile noastre cu institutiile bancare in directia valorificarii unui beneficiu pe care doar o asigurare de viata il poate oferi - protectia financiara a celor dragi”, a declarat Cornelia Aurelia Coman, CEO ING Asigurari de Viata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri