Compania Netopia Sistem, operatorul serviciului de plata online cu cardul mobilPay, a incheiat un parteneriat cu platforma ShopMania BIZ, prin care peste 3.000 de magazine online construite cu ajutorul acesteia pot opta din luna mai pentru integrarea optiunii de plata a cumparaturilor direct cu cardul bancar pe Internet.
“Acest parteneriat, ca si altele care vor urma, va sustine cresterea cotei de piata a mobilPay pe segmentul de plati online (estimare – 40% in acest an). Este prematur sa estimam venituri pentru Netopia pentru 2011, totul depinde de cum vor evolua numarul si mai ales valoarile platilor prin SMS si prin card in acest an (in cazul mobilPay), si numarul de SMS-uri trimise de companii in scop de promo sau informari (in cazul Web2SMS)”, a declarat pentru wall-street.ro un reprezentant al companiei Netopia Sistem.

Acesta a subliniat ca in mod sigur compania va inregistra o crestere fata de cifra de afaceri de 5 mil. euro cat a inregistrat compania in 2010. Din business-ul Netopia, mobilPay are o pondere de 70% si web2SMS de 30%, conform reprezentantului companiei.

In prezent exista peste 3.000 de magazine online create pe platforma ShopMania BIZ, care opereaza in domenii precum electronice si eletrocasnice, multimedia, auto sau bunuri de larg consum.

“Pentru acest an, estimam ca aproximativ 500 de magazine partenere ShopMania BIZ vor opta pentru acesta metoda de plata. Ca numar de tranzactii, pana la sfarsitul anului apreciez ca vom procesa circa 50.000 de plati in cadrul parteneriatului cu ShopMania BIZ”, a declarat Antonio Eram (foto), manager al companiei.

mobilPay este unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online cu cardul, cu o cota de piata estimata pentru acest an la 40%, corespunzatoare unui numar de 1,5 milioane de tranzactii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri