Posta Romana a reziliat sau suspendat, anul trecut si in 2011, contracte de externalizare a unor servicii in valoare de 441 milioane euro, in urma acestor masuri operatorul de servicii postale urmand sa revina pe profit, in luna iulie, potrivit companiei de stat.
Directorul general al Postei Romane, Dan Neagoe, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca anul trecut, cand a preluat conducerea companiei, pierderile erau foarte mari, iar una dintre masurile luate a fost rezilierea si suspendarea mai multor contracte "impovaratoare", de circa 500 milioane de euro, incheiate in perioada 2007-2008, potrivit Mediafax.

Contractul cu cea mai mare valoare a fost incheiat cu G4S, pentru procesarea si transportul monetar. Acordul, in valoare de circa 350 milioane euro, a fost suspendat.

De asemenea, Posta Romana a reziliat in februarie un contract de 45 milioane euro incheiat cu operatorul de transport aerian Blue Air.

Totodata, la 20 iunie au fost reziliate contracte in valoare totala de 46 milioane euro incheiate cu UTI (mentenanta, curatenie cladiri) si Romprest (servicii de curatenie).

In primele cinci luni ale anului 2011, veniturile companiei au totalizat circa 110 milioane lei pe luna, potrivit datelor anuntate de Posta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri