Virginia Rometty, senior vice president la International Business Machines, a facut istorie in corporatie fiind numita prima femeie CEO in istoria de peste 100 de ani a companiei, a scris Allheadlinenews.com.
Board-ul companiei a anuntat marti numirea Virginiei Rometty in functia de CEO, inlocuindu-l in 2012 pe Samuel Palmisano, 60 de ani, care va deveni presedinte al companiei anul viitor.

Virginia Rometty este in prezent vice presedinte de vanzari, marketing si strategie. Cunoscuta ca si Ginni, executivul de 54 de ani a fost de asemenea aleasa in board-ul de directori al IBM. Cand va lua in primire functia de CEO in 2012, Rometty va deveni cel de-al noualea director executiv al companiei in cei peste 100 de ani ai companiei.

Rometty a fost numita una dintre cele mai puternice 50 de femei din lume, in Fortune Magazine. Ea s-a alaturat IBM in 1981 ca si inginer de sistem. Palmisano a fost director al companiei din 2002.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri