Samsung, producatorul sud-coreean de dispozitive IT&C, a anuntat ca incepand din 13 martie, sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich va fi disponibil pentru Galaxy S2, a doua generatie a modelului Galaxy S.
La inceput, update-ul va fi disponibil in Europa in tari precum Polonia, Ungaria si Suedia, urmand sa fie introdus treptat si in celelalte tari.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich va fi disponibil in curand si pentru alte smartphone-uri si tablete, Galaxy Note, Galaxy S2 LTE, Galaxy R, Galaxy Tab 7.0 Plus, 7.7, 8.9, 8.9 LTE si 10.1 numarandu-se printre modelele care vor trece la sistemul de operare dezvoltat de Google.

Producatorul coreean nu va uita nici dispozitivele mai vechi precum Galaxy S, Galaxy Tab 7", Galaxy S Plus, Galaxy S SCL (Super Clear LCD), si Galaxy W, pentru care va fi disponibil update-ul Android 2.3 Gingerbread la sfarsitul lunii martie.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich a fost lansat pe 19 octombrie 2011, odata cu aparitia pe piata a modelului Galaxy Nexus, creat de Samsung.

Producatorul coreean a prezentat deja primele tablete cu Android 4 Ice Cream Sandwich la Barcelona, in cadrul Mobile World Congress 2012. Este vorba despre Samsung Galaxy Note 10.1", Galaxy Tab 2 10.1" si Galaxy Tab 2 7".

Foto: thetechnoclub.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri