WowFixit este o solutie pentru protectia ecranelor dispozitivelor electronice, acoperind orice ecran sau suprafata din sticla printr-un strat impermeabil, antibacterian si non-toxic, foarte solid. O firma romaneasca noua pe piata aduce solutia in tara si vrea vanzari de 300.000 de euro in primele trei luni.

Reprezentantii firmei estimeaza ca o sa acopere „cea mai mare parte a pietei utilizatorilor de gadget-uri cu ecran de sticla, cu incasari de 300.000 de euro in primele 3 luni de la lansarea oficiala pe piata. Avem in plan extinderea cu acest produs si pe alte piete de Europa Centrala si de Est”, spun reprezentantii companiei SC Shop Exclusive Online SRL, importatori ai produsului.

Calitatea promisa de WowFixit este asigurata printr-un gel de protectie care are in componenta silicat de titan. Este foarte usor de aplicat si poate fi utilizat pe orice suprafata de sticla. Stratul final este impermeabil, antibacterian si non-toxic, fiind o solutie organica. Originalitatea produsului este data de realizarea prin nanotehnologie, astfel acoperind toate neregularitatile de pe suprafata display-ului, protejandu-l si conferindu-i duritate de pana la 9H, asemanatoare proprietatilor diamantelor. De asemenea, dat fiind procesul de aplicare, nu exista riscul aparitiei de bule, cum se intampla in cazul foliilor de protectie. Mai mult, solutia nu afecteaza calitatea afisajului si nici rezolutia camerei telefonului, culorile ramanand la fel de intense si luminozitatea la fel de puternica, subliniaza reprezentantii companiei.

Solutia este garantata minim un an de zile daca gadget-ul este utilizat in mod normal, iar dupa un an de zile stratul de gel incepe sa se evapore.

Pachetul Wowfixit se poate comanda online, dar va fi disponibil si in punctele de vanzare din Bucuresti si din toata tara. La parteneri si distribuitori, va putea fi achizitionat din Carrefour Colentina Bucuresti, Grand Arena Berceni Bucuresti, Auchan Militari Bucuresti, Golden Plaza Baia Mare si Iulius Mall Cluj. WowFixit poate fi cumparat la pretul de 59 de lei, cu livrare gratuita in toata tara.

Pentru ca incasarile sa atinga 300.000 de euro, ar trebui ca firma nou infiintata sa comercializeze circa 23.000 de solutii.

„Testat si certificat de laboratoarele TUV Germania, etichetat «Made in EU», aducem acum acest produs in Romania si, prin intermediul partenerilor nostri, suntem increzatori ca utilizatorii din Romania vor gasi in WowFixit o alternativa mult mai eficienta fata de foliile de protectie clasice, prin proprietatile pe care doar acest produs le detine“, a declarat Ioana Radulescu, communication manager WowFixit Romania.

Cum ti se pare solutia propusa? Consideri ca va avea succes pe piata locala? Te incurajam sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri