LeuVirtual (www.leuvirtual.ro) este un sistem cat se poate de simplu, ce poate fi folosit de toti cei care doresc sa isi dezvolte propria afacere pe Internet prin care sa comercializeze produse si/sau servicii. Pana acum, cumparaturile pe Internet constau intr-o procedura extrem de costisitoare care nu era accesibila oricarui utilizator sau comerciant online, deoarece conditiile acceptarii unui sistem de plata erau greu de indeplinit.

De exemplu, depozite, comisioane mari (la depunere, retragere sau plati), dar si foarte multa birocratie. LeuVirtual este un "e-currency", unitate de troc on-line, si vine in sprijinul acelora care vor sa faca cumparaturi sau sa achite servicii pe Internet, realizandu-se o apropiere intre comerciantii de pretutindeni. Prin acest sistem, cumparaturile pe Internet, devin un lucru realizabil si accesibil oricui. Inregistrarea in sistem se face extrem de simplu prin completarea unui formular, operatiune pentru care nu este perceputa nici o taxa.

Utilizatorul care a completat formularul de inregistrare se poate considera utilizator de LeuVirtual, cu toate drepturile si obligatiile aferente. Sistemul securizat de plati online LeuVirtual este o solutie de plata in timp real mai sigura decat un card de credit deoarece hackerii ce folosesc card-uri de credit furate au la dispozitie o multime de baze de date, deci o multime de servere de unde pot extrage aceste informatii.

In cazul Leu Virtual exista un singur server, cu acces securizat, iar singura modalitate de spargere a unui cont este de a afla parola utilizatorului. Paritatea monedei nationale din Romania (ROL) cu unitatea LeuVirtual este 1, asta inseamna ca 1 ROL = 1 LeuVirtual, paritatea LeuVirtual cu USD si EUR este aceeasi cu cea folosita de catre BNR in ziua respectiva. Diferit de un credit card, utilizatorul are un istoric al tranzactiilor, prin care poate verifica de unde s-au primit si unde s-au transmis fondurile. Singurul comision practicat de sistem este cel de 0.9% la tranzactiile intre conturi, de asemenea se mai percepe o taxa de 500.000 lei in cazul deschiderii unui cont preferential, toate celelalte operatiuni de retragere, depunere fiind netaxabile. Depunerea si retragerea de numerar din contul de LeuVirtual se fac prin metodele clasice: mandat postal, ordin de plata sau Western Union.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri